Kako se naručiti

Iduće prijave otvaraju se 20. lipnja 2024.

Bitne informacije za prijavu

Dozvolite nam da vam se uvučemo pod kožu. Detaljno nam opišite vaše misli i ideje.

Stilovi tetoviranja

LINIJE Linijski stil najjednostavniji je stil koji koristimo u Tattoorroomu. Motivi su prikazani jednostavnim obrisnim linijama, bez sjena i detalja. Stil se najčešće koristi za tekstualne tetovaže, brojeve, obrise fotografija, geometrijske tetovaže, tetovaže na prstima, ornamentalne tetovaže ili prikaz bilo kojeg motiva u pojednostavljenom obliku. Linijski stil može biti izveden s debljim linijama ili može biti izveden s najtanjom iglom i tada to zovemo FINE LINE. TOČKANJE / DOTWORK Stil koji se sastoji od obrisnih linija i sjena koje se izvode pažljivim dodavanjem jedne po jedne točkice. Različitim intezitetom točkica dobiva se dubina i postižu se sjene, a razina detalja je nešto viša nego u linijskom stilu. Za razliku od mikrorealizma, ima puno manju količinu detalja. MIKROREALIZAM Radi se o najkompleksnijem stilu kojeg koristimo. Svi motivi se prikazuju s velikom količinom detalja u vrlo malenim dimenzijama. Većina ljudi odlučuje se za ovaj stil ukoliko ima želju vjerno prikazati motive onakvima kakvi oni u stvarnosti jesu, a u izboru motiva nema ograničenja. Što su dimenzije manje, to je teže izvesti tetovažu stoga ovaj stil zahtjeva puno iskustva od strane tattoo artista. Obično se u mikrorealizmu koristi samo najtanja igla stoga je vrijeme potrebno za izradu tetovaže ovakvog tipa nešto duže od ostalih stilova. U mikrorealizam ne spadaju tekstovi, brojevi i ostali linijski motivi.

  • TOČKANJE
  • LINIJE
  • MIKROREALIZAM

Odličan primjer prijave

Dragi tattoorroom,
svoju prvu tetovažu voljela bih napraviti u Vašem studiju i za mene će ona imati vrlo posebno značenje jer bih odsad pa nadalje svoju Korčulu imala svugdje sa sobom.

Fine line/dotwork

Motiv: "Korčula - moj rodni grad"

Pozicija: rebra, sa strane tijela (lijeva ili desna, prema Vašem savjetu)

Veličina, dimenzije: u kružnici, bez obruba promjera 8 centimetara (u polumjeru 4 centimetra)

U prilogu ću Vam poslati nekoliko fotografija starog grada Korčule za inspiraciju. Želim da u kružnici bude Korčula, njena vizura, arhitektura i zvonik. Voljela bih da se vidi more te u pozadini nježno prikazani ostali otočići ili Pelješac, oblaci, ovisno koja fotografija posluži Lešu kao najbolja inspiracija. Voljela bih da se vidi pokoja palma na njenoj obali te bočne kule. Nije mi bitno da svaki detalj arhitekture Korčule bude obuhvaćen, ali voljela bi zadržati glavne karakteristike njenog nacrta. Također, želim da tetovaža ima svijetli mood, da prevladavaju laganiji i svijetliji tonovi. Slobodu dajem Lešu, da prema fotografijama napravi najbolji dizajn. Šaljem Vam više fotografija koje pokazuju koju perspektivu Korčule želim te neke dodatne kako biste dobili detaljniji dojam.

Svaka tetovaža koja izađe iz Vašeg studija je predivna i jako bi me veselilo imati jednu. Ako me želite ispraviti u bilo čemu ili ako imate bolju ideju/rješenje oko dizajna, ja Vas slušam. :)

Lijep pozdrav,
Dora

Kontakt za prijavu

Opći uvjeti

DEPOZIT

Termin je moguće rezervirati slanjem prijave u trenutku kada je booking otvoren.

Nakon što je datum za termin potvrđen s obje strane, termin je potrebno rezervirati uplatom depozita u iznosu od 30 EUR. U iznimnim slučajevima depozit može i biti veći ukoliko se radi o znatno većem projektu.

Depozit je u svim slučajevima nepovratan.

Termin je moguće otkazati 3 ili više dana prije dogovorenog termina. U tom slučaju uplaćeni depozit može se iskoristiti za rezervaciju još jednog termina unutar godine dana.

U slučaju da se termin otkaže unutar 3 dana od dogovorenog termina, za rezervaciju novog termina potrebno je uplatiti i novi depozit.

U slučaju da se termin otkaže netom prije tetoviranja biti će potrebno platiti 100% predviđenog iznosa za dogovorenu tetovažu.


DIZAJN ZA TETOVAŽU

Otprilike 2 do 3 dana prije ugovorenog termina (navedeni rok nije točno određen) šaljemo dizajn za tetovažu na mail.
Budite slobodni tražiti željene izmjene na dizajnu uz precizno navođenje o kojim se promjenama radi.
Izmjene koje uključuju potpunu promjenu motiva, promjenu opisane poze/kompozicije motiva i ostale veće promjene koje zahtijevaju izradu novog dizajna, nisu izvedive bez uplate novog depozita.
Dodatnim depozitom nadoknađujemo vrijeme utrošeno na izradu dizajna kojeg nećemo tetovirati.

DORADA TETOVAŽE

Tetovaže zarastaju 2 do 3 tjedna, ovisno o tehnici kojom su rađene. Nakon što je tetovaža zacijelila budite slobodni poslati nam fotografiju njenog trenutnog stanja. Ukoliko je potrebno, tetovažu je moguće besplatno doraditi u periodu od 6 mjeseci nakon tetoviranja.
Nakon tog perioda, popravak tetovaža se naplaćuje po regularnoj cijeni od minimalno 60 EUR.

Važno je naglasiti kako promjena debljine tetovaže ne spada unutar besplatne dorade tetovaže.

Više odgovora pronađite u često postavljenim pitanjima