Kako se naručiti

Iduće prijave otvaraju se 01. travnja 2023.

Bitne informacije za prijavu

Dozvolite nam da vam se uvučemo pod kožu. Detaljno nam opišite vaše misli i ideje.

Stilovi tetoviranja

  • TOČKANJE
  • LINIJE
  • MIKROREALIZAM

Odličan primjer prijave

Dragi tattoorroom,
svoju prvu tetovažu voljela bih napraviti u Vašem studiju i za mene će ona imati vrlo posebno značenje jer bih odsad pa nadalje svoju Korčulu imala svugdje sa sobom.

Fine line/dotwork

Motiv: "Korčula - moj rodni grad"

Pozicija: rebra, sa strane tijela (lijeva ili desna, prema Vašem savjetu)

Veličina, dimenzije: u kružnici, bez obruba promjera 8 centimetara (u polumjeru 4 centimetra)

U prilogu ću Vam poslati nekoliko fotografija starog grada Korčule za inspiraciju. Želim da u kružnici bude Korčula, njena vizura, arhitektura i zvonik. Voljela bih da se vidi more te u pozadini nježno prikazani ostali otočići ili Pelješac, oblaci, ovisno koja fotografija posluži Lešu kao najbolja inspiracija. Voljela bih da se vidi pokoja palma na njenoj obali te bočne kule. Nije mi bitno da svaki detalj arhitekture Korčule bude obuhvaćen, ali voljela bi zadržati glavne karakteristike njenog nacrta. Također, želim da tetovaža ima svijetli mood, da prevladavaju laganiji i svijetliji tonovi. Slobodu dajem Lešu, da prema fotografijama napravi najbolji dizajn. Šaljem Vam više fotografija koje pokazuju koju perspektivu Korčule želim te neke dodatne kako biste dobili detaljniji dojam.

Svaka tetovaža koja izađe iz Vašeg studija je predivna i jako bi me veselilo imati jednu. Ako me želite ispraviti u bilo čemu ili ako imate bolju ideju/rješenje oko dizajna, ja Vas slušam. :)

Lijep pozdrav,
Dora

Kontakt za prijavu

Opći uvjeti

DEPOZIT

Termin je moguće rezervirati slanjem prijave u trenutku kada je booking otvoren.

Nakon što je datum za termin potvrđen s obje strane, termin je potrebno rezervirati uplatom depozita u iznosu od 30 EUR. U iznimnim slučajevima depozit može i biti veći ukoliko se radi o znatno većem projektu.

Depozit je u svim slučajevima nepovratan.

Termin je moguće otkazati 3 ili više dana prije dogovorenog termina. U tom slučaju uplaćeni depozit može se iskoristiti za rezervaciju još jednog termina unutar godine dana.

U slučaju da se termin otkaže unutar 3 dana od dogovorenog termina, za rezervaciju novog termina potrebno je uplatiti i novi depozit.


DIZAJN ZA TETOVAŽU

Otprilike 2 do 3 dana prije ugovorenog termina (navedeni rok nije točno određen) šaljemo dizajn za tetovažu na mail.
Budite slobodni tražiti željene izmjene na dizajnu uz precizno navođenje o kojim se promjenama radi.
Izmjene koje uključuju potpunu promjenu motiva, promjenu opisane poze/kompozicije motiva i ostale veće promjene koje zahtijevaju izradu novog dizajna, nisu izvedive bez uplate novog depozita.
Dodatnim depozitom nadoknađujemo vrijeme utrošeno na izradu dizajna kojeg nećemo tetovirati.

DORADA TETOVAŽE

Tetovaže zarastaju 2 do 3 tjedna, ovisno o tehnici kojom su rađene. Nakon što je tetovaža zacijelila budite slobodni poslati nam fotografiju njenog trenutnog stanja. Ukoliko je potrebno, tetovažu je moguće besplatno doraditi u periodu od 6 mjeseci nakon tetoviranja.
Nakon tog perioda, popravak tetovaža se naplaćuje po regularnoj cijeni od minimalno 400kn ili 50 EUR.

Više odgovora pronađite u često postavljenim pitanjima