O nama

Naša priča

Kao nekadašnji studenti krajobrazne arhitekture, naša fasciniranost linijama, teksturama i svime što umjetnost čini posebnom uvijek je bila prisutna. Tetoviranje, kao još jedna forma umjetnosti, dogodila se postepeno, a omogućila nam je da svoju maštu i estetski neuobičajen pogled na svijet iskažemo bez ikakvih ograničenja i normi.

Spajanje naših strasti, vještina i snova dovelo je do osnivanja Tattoorrooma koji je u kratkom vremenu postao utočište ne samo naših, već i vaših misli i ideja.

Tattoorroom mijenja način na koji društvo oko nas percipira tetoviranje.

Svakodnevno svjedočimo kako samo nekoliko linija i točkica može u potpunosti promijeniti nečije samopouzdanje i sliku o sebi. Ta nam slika služi kao podsjetnik na ono što nas je prvenstveno i potaknulo na tetoviranje - svatko od nas zaslužuje voljeti samoga sebe.

Studio

Putujući svijetom razvili smo tendenciju pronalaska onih mjesta gdje smo se osjećali dobrodošlo unatoč činjenici da smo na nepoznatom terenu. Taj smo osjećaj htjeli prenijeti u prostor koji nas svakodnevno okružuje. U cilju nam je bilo postići osjećaj doma koji će svakoj osobi pružiti udobno i sigurno mjesto u kojem se predrasude i oznake ostavljaju pred ulazom.

Svijetao, suptilan i minimalistički pristup dizajnu stvara osjećaj vlastite sobe koju nikada ne želite napustiti, a to je upravo onako kako se i mi osjećamo u Tattoorroomu.

Tetovaže

Bilo da se radi o vašoj prvoj ili samo jednoj od mnogih tetovaža, naši iskusni i profesionalni umjetnici pobrinut će se da se svaki klijent osjeća opušteno i sa rezultatom koji je nadmašio sva njihova očekivanja.

Svaka linija je plod ljubavi.

Svaka tetovaža odiše pričom.

Hvala vam na povjerenju, ne samo sa vašim tijelima, već i pričama također.

Za više informacija o prijavama

Kako se naručiti